logo 0

Welkom bij de informatiepagina van KroegQuiz.nl Live voor de online pubquiz van Koningsdag 2021 - Oranjevereniging Noordwijk

 

Zo speel je mee!

De quiz vindt plaats op dinsdag 27 april 2021 en wordt live gestreamd via ons Youtube-kanaal. Je kunt deze stream bekijken via je telefoon, tablet, computer of tv (bijv. een tv-app of via Chromecast). Vanaf 19.15 uur is de stream in de lucht, om 20.00 uur beginnen we daadwerkelijk met de quiz. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

 

Klik hieronder op de YouTube-link om de stream te openen. 

https://youtube.com/kroegquiz


DE EINDSTAND:

20210427totaal


De antwoorden op onze vragen kun je invullen via een digitaal antwoordformulier van Google Forms. Eén iemand per team vult het formulier in. Dat formulier vind je hieronder. Voor deze quiz gebruiken we twee formulieren, vanuit het eerste formulier kun je doorklikken naar het tweede formulier. LET OP: open geen andere tabbladen of vensters tijdens de quiz, anders worden je reeds ingevulde antwoorden verwijderd. Dit is een automatische instelling van Google die wij niet kunnen veranderen.

Na vijf rondes is de quiz klaar, checken wij jullie laatste antwoorden en publiceren wij op woensdag 28 april de uitslag en de prijswinnaars!

Antwoordformulier Deel 1 (Ronde 1 + 2 + 3): https://forms.gle/i9e4VkzGSBagrE1N6

Pauze

Antwoordformulier Deel 2 (Ronde 4 + 5): https://forms.gle/9YRU5TyQf4sz7Uj28


Met de KroegQuiz.nl Live-quiz ligt eeuwige roem en mooie prijzen van onze sponsors in het verschiet. We vragen jullie dan ook om de quiz eerlijk te spelen en je telefoon alleen te gebruiken voor contact met je teamgenoten en het invullen van het digitale antwoordformulier.

 
Zo overleg je met je teamgenoten! 

We willen je vragen om ook tijdens deze online quiz de veiligheidsvoorschriften van de overheid in acht te nemen. Dus: niet te veel personen bij elkaar en zoveel mogelijk 1,5 meter afstand houden van elkaar. Al je teamgenoten kunnen ook prima op afstand met elkaar communiceren via een videoservice. Wij raden aan om Jitsi Meet te gebruiken. Je kunt deze open source-dienst gebruiken via de site (meet.jit.si) of een app op je telefoon. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken. Ook heb je op deze manier elkaars gegevens niet nodig, als iedereen zich in de juiste quizgroep inlogt. Een uitleg hiervoor volgt hieronder. Natuurlijk kun je ook met apps als Microsoft Teams, Hangouts of Zoom aan de slag.


Zo werkt Jitsi Meet!
 
Via de website: ga naar http://meet.jit.si. Je ziet het volgende scherm:

albronjitsi

Onder 'Start a new meeting' vul je de naam van je teamruimte in, bijvoorbeeld " centerparcsteam1 " en klik op Start meeting. Vul je naam in en kies Join meeting.

In het centrale scherm zie je je eigen camerabeeld. Dit scherm wisselt en brengt diegene in beel ddie aan het praten is. Het is echter handiger om de overzichtsweergave te gebruiken: klik rechtsonder op 'Tile View' om een tegelijktijdig overzicht te zien van je teamgenoten. Centraal onderin het scherm vind je knoppen voor 'Microfoon UIT', 'Camera UIT' en het verlaten van de ruimte.  

TIP: Je teamnaam voor de quiz mogen jullie zelf bedenken, die hoeft niet hetzelfde te zijn. We verwachten briljante teamnamen ;-)

Via de app: download de gratis app Jitsi Meet via jouw Appstore. Zodra je de app opent, kun je direct de naam van de teamruimte invullen en verbinden. De opties voor overzichtsweergave (Tile View), Geluid UIT', 'Camera UIT' en het verlaten van de ruimte vind je ook hier onderaan terug.


Ik heb een vraag! 
Die beantwoorden we natuurlijk graag: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan je helpen. Hoe de quiz zelf in zijn werk gaat zullen we uitgebreid uitleggen in de Youtube livestream.